Kleurrijke en degelijke stoffen bij Lijnen Mia

Kleurrijke kussens om uw nieuwe zetel op te fleuren? Gezellige gordijnen om uw kamer lekker donker te maken? Een fris rokje om de lente tegemoet te gaan? De origineelste textielspullen maakt u gewoon zelf. Voor alle soorten stoffen maar één adres: Lijnen Mia.

 

Altijd persoonlijk advies

De ene stof is de andere niet. Twijfelt u dus of die stof met bloemenmotief geschikt is voor uw gordijnen? Mevrouw Lijnen kent het antwoord. En de naaispullen om met het textiel aan de slag te gaan? Die liggen hier ook klaar.

 

Van moeder op dochter doorgegeven

U komt terecht in een winkel met een verleden. Want sinds de oprichting in 1921 werd Lijnen Mia van moeder op dochter doorgegeven. De mevrouw Lijnen die u vandaag bedient? Dat is de kleindochter van de oorspronkelijke oprichtster. Textielwerk zit hier in het bloed.  

 

Steeds wat u zoekt

Van zijde tot katoen: in onze winkel vindt u gegarandeerd wat u zoekt. En altijd degelijke stoffen die tegen een stootje kunnen. Want als u iets zelf maakt, wilt u uiteraard dat het lang meegaat. Komt er per ongeluk toch een scheurtje in uw kledingstuk? Mevrouw Lijnen herstelt textielwerken snel en efficiënt.

 

Kwaliteitsvolle stoffen in een winkel waar u steeds welkom bent? Stap binnen bij Lijnen Mia en vind meteen wat u zoekt!

Over Ons

Naaibenodigdheden, mercerieartikelen, modestoffen & stoffen, ...

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review